Om oss

Om oss

Växt & Maskin Mälardalen startades år 2017 av Henrik Rivander och är ett entreprenadföretag inriktad på Bemanning, Lantbruk, Markarbeten och Trädgård, med Mälardalen som arbetsområde, har vi stort engagemang driver ditt projekt hela vägen från ide till färdigställande.


Vi är idag ett företag med stort nätverk av samarbetspartners och är ansluten till Maskinringen Södermanland och Västmanland. Sedan starten övertygande om att nyckeln till produktivitet bygger på öppenhet, ärlighet och ett nära samarbete, kunder och kollegor emellan.


Vår vision

Vår vision är att vara ett självklart val för företag och privatpersoner när kvalité och helhetsperspektiv är viktigt.

Växt & Maskin Mälardalen ska tillföra ett mervärde och förtroende till kunden när tid och totalkostnad med en miljö och säkerhetstänk är en naturlig del i arbetet och tjänsten.


Växt & Maskin Mälardalen strävar ständigt efter målet att vara ett bättre alternativ i branschen. Vi vill att du ska vara lika stolt som vi över vad vi utfört tillsammans.

Hur arbetar vi

Vi är ett brett företag där nya tjänster tillkommer succesivt. Inom företagets verksamhetsgrenar. Vi åtar oss generalentreprenader, leder vi arbetet och samordnar alla inblandande parter. Igenom vår egen maskinpark och samarbetspartner så kan vi hålla med anpassad utrustning för att klara uppdraget så optimalt som möjligt.  


Alla medarbetare har förarbevis för hjullastare och grävmaskin och sprutcertifikat för växtskyddsmedel där det krävs.    

Henrik Rivander

Lantmästare

0763108955